Agenda 2021

Waarom lid worden ? Omdat het belangrijk is contact te houden met de collegae afgestudeerden en de verworven kennis regelmatig te updaten en te toetsen aan de ervaring van andere Sommeliers en Sommeliers-Conseil. Het jaarlijks lidgeld bedraagt 130,00 euro maar bij wijze van Corona-tegemoetkoming, betaal je voor 2021 slechts de helft… 65 euro en laat u toe gratis of tegen een zeer voordelig tarief deel te nemen aan onze activiteiten.

Online tasting

18, 22, 25 en 31 maart

Een eerste online degustatie avond. Samen, maar toch iedereen vanuit zijn kot, proeven we zes “mistery” wijnen (blind) en zorgen we voor een positieve/negatieve commentaar.

Aangezien een online tasting niet zo evident is in grote groep, zijn de inschrijvingen per avond beperkt maar voorzien we 4 afzonderlijke groepen. Elke avond start om 19u30. Je kan je hier inschrijven op de datum die je voorkeur wegdraagt. Zodra je ingeschreven bent, ontvang je een bevestiging en later delen we je mee in welke Syntra-campus je je proefflesjes kan gaan afhalen. (Asse, Aalst of Gent). Enkele dagen voor de tasting waarvoor je bent ingeschreven, zenden we je een Zoomlink en op de avond zelf sluit iedereen online aan.